腊味蒸鸡

腊味蒸鸡

4.7 16 rating
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 去皮鸡腿 去骨,切薄片
    1 支
  • ¼ 茶匙
  • 米酒
    1 汤匙
  • 酱油
    1 汤匙
  • 淀粉
    ½ 汤匙
  • 广式香肠 洗净,切薄片(约50克)
    1 根
  • 四川香肠 洗净,切薄片(约50克)
    1 根
    1 根 肝肠, 洗净,切薄片(约50克)
  • 500 克
  • 切丝
    1 根

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 10 g
Kalorie 489 kJ / 117 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...