手撕包菜浇头
TM6 TM5

手撕包菜浇头

4.4 (14 hodnocení)

Suroviny

  • 30 克 油
  • 3 根 新鲜小米椒 ,切片
  • 3 瓣 蒜头 ,切片
  • 2 片 姜
  • 150 克 带皮五花肉 ,冷冻2小时后切0.5厘米薄片
  • 250 克 卷心菜 ,切块
  • 15 克 生抽

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
2052.5 kJ / 490.5 kcal
Protein
10.6 g
Sacharidy
17.9 g
Tuk
43.6 g
Nasycený tuk
11.5 g
Vláknina
7.8 g
Sodík
166.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty