Zařízení & příslušenství
手撕包菜浇头
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 25min.
2 人份
Suroviny
-
油30 克
-
新鲜小米椒 切片3 根
-
蒜头 切片3 瓣
-
姜2 片
-
带皮五花肉 冷冻2小时后切0.5厘米薄片150 克
-
卷心菜 切块250 克
-
生抽15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
166.9 mg
Protein
10.6 g
Kalorie
2052.5 kJ /
490.5 kcal
Tuk
43.6 g
Vláknina
7.8 g
Nasycený tuk
11.5 g
Sacharidy
17.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常盖浇饭
10 recepty/-ů
Čína
Čína