手撕包菜浇头

手撕包菜浇头

4.4 14 rating
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 25min.
2 人份

Suroviny

  • 30 克
  • 新鲜小米椒 切片
    3 根
  • 蒜头 切片
    3 瓣
  • 2 片
  • 带皮五花肉 冷冻2小时后切0.5厘米薄片
    150 克
  • 卷心菜 切块
    250 克
  • 生抽
    15 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 166.9 mg
Protein 10.6 g
Kalorie 2052.5 kJ / 490.5 kcal
Tuk 43.6 g
Vláknina 7.8 g
Nasycený tuk 11.5 g
Sacharidy 17.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...