
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g wody
- 1 - 1 ½ łyżeczki soli
-
10
g oleju
nebo 10 g oliwy z oliwek - 50 - 250 g kaszy jęczmiennej (patrz wskazówka)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 362 kcal / 1515.6 kJ
- Protein
- 6.8 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 74.8 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Sodík
- 782 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35min
Gotowanie kaszy jaglanej
20min
Gotowanie kaszy bulgur
25min
Gotowanie kaszy gryczanej
25min
Gotowanie 400 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55min
Gotowanie 200 g kaszy orkiszowej pęczak
35min
Gotowanie 300 g kaszy bulgur
35min
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
35min
Gotowanie 400 g ryżu parboiled
35min
Gotowanie 300 g ryżu parboiled
35min
Gotowanie 250 g ryżu parboiled
35min
Gotowanie ryżu
25min