Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 15 g koperku, świeżego, tylko liście
- 500 g białej kapusty, młodej, bez twardych części, pokrojonej na 5 cm kawałki
- 50 g cebuli, przekrojonej na pół
- 60 g młodej marchewki, pokrojonej na kawałki
- 100 g kostek boczku
- 15 g oleju
- 250 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
nebo 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 40 g masła, pokrojonego na kawałki
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ - 1 łyżeczka kminku (volitelně)
- 1 czubata łyżeczka mąki pszennej
- 1 łyżka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1123.6 kJ / 268.6 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Tuk
- 22.8 g
- Nasycený tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 206.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orientalna surówka z kapusty (TM5)
1h 10min
Gołąbki z mięsem i ziemniakami z sosem pieczarkowym
1h 10min
Bigos z krojonej młodej kapusty (TM6)
45min
Ogórki w pikantnej zalewie (TM6)
3h 30min
Gnocchi z topinamburu z sosem grzybowym
2h 10 min
Zupa botwinka
40 λεπτ.
Kapusta zasmażana
1h 35min
Surówka z kiszonej kapusty
15min
Orientalna surówka z kapusty (TM6)
1h 10min
Sos pieczarkowy
40 λεπτ.
Kapusta gotowana
30 Min
Kapuśniak z białej kapusty z boczkiem
55min