Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de aceite de oliva
- 4 dientes de ajo en mitades
- 1000 g de morcillo de ternera en trozos de 5 cm
- 500 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 200 g de vino blanco
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 750 g de patatas de guarnición
- 500 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2530 kJ / 605 kcal
- Protein
- 56.2 g
- Sacharidy
- 37.7 g
- Tuk
- 25.5 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 661.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boeuf bourguignon en cocción lenta
3 Std. 30 Min
Tiras de ternera doradas
15 Min
Dados de solomillo de ternera dorados (al punto)
15 Min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4 Std.
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3h 45min
Falda estofada con manzana y canela (Cocción lenta)
4 godz. 30 min
Guiso de pavo cremoso con champiñones (Cocción lenta)
4 Std.
Ternera guisada con setas frescas (Cocción lenta)
2h 20min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Contramuslos de pollo en salsa de pimiento rojo con arroz (Cocción lenta)
4h 45min
Ossobuco de ternera con risotto al azafrán (Cocción lenta)
4u. 15min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20min