Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de aceite de oliva
- 4 dientes de ajo en mitades
- 1000 g de morcillo de ternera en trozos de 5 cm
- 500 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 200 g de vino blanco
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 750 g de patatas de guarnición
- 500 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2530 kJ / 605 kcal
- Protein
- 56.2 g
- Sacharidy
- 37.7 g
- Tuk
- 25.5 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 661.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiras de ternera doradas
15min
Tiras de pechuga de pollo doradas
15min
Ossobuco de ternera con risotto al azafrán (Cocción lenta)
4 Std. 15 Min
Morcillo de ternera guisado con castañas
16 Std.
Contramuslos de pollo en salsa de pimiento rojo con arroz (Cocción lenta)
4h 45min
Falda estofada con manzana y canela (Cocción lenta)
4h 30 min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4h
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30 min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20min
Boeuf bourguignon (Cocción lenta)
3h 30min
Langostinos dorados
15min
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3 godz. 45 min