Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de pommes à cuire fondantes (3-4, type reinette, chantecler ou jonagold), en morceaux
- 350 g de pommes fermes (2 env., type granny smith, Pink Lady ou golden), en cubes
- 1 c. à café de miel
- ½ - 1 c. à café de quatre-épices
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 57.1 kJ / 13.6 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Tuk
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de potimarron à la châtaigne et au gorgonzola
45 min
Compote de fruits d'hiver et vanille
40 Min
Compote pomme-poire aux épices
20 Min
Compote poire-fenouil à l'anis étoilé (Pour les grands et les tout-petits)
45 min
Soupe à la courge et au lait de coco
35 Min
Compote de pommes à la vanille
30 Min
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20 Min
Compote d'abricots et petits boudoirs
50 min.
Carottes râpées à ma façon
20 Min
Soupe de légumes d'hiver au lait d'amande
40 Min
Compotée de fruits d'été aux épices
35 Min
Soupe de potimarron aux épices
45 min