
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 160 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine "spécial pizza" de préférence
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café rase de sel
La garniture
- 1000 g d'oignons coupés en huit
- 30 g d'huile d'olive et un peu pour les mains
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- du sel
- 12 filets filets d'anchois à l'huile d'olive
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 394 kcal / 1660 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 51 g
Alternativní recepty
Soupe au pistou
40min
Pissaladière classique
2hod.
Pissaladière aux oignons rouges
50min
Pissaladière
3hod.
Fiadone au citron
50min
Parmigiana d'aubergine
1hod. 30min
Pissaladière
3hod.
Navettes au zeste d'orange
1hod. 35min
Rouille
10min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2hod.
Canistrelli
1hod.
Anchoïade
15min