Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 160 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine "spécial pizza" de préférence
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café rase de sel
La garniture
- 1000 g d'oignons, coupés en huit
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour les mains
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- du sel
- 12 filets filets d'anchois à l'huile d'olive
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1660 kJ / 394 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Pissaladière
3 Std.
Tapenade de Marseille
15 Min
Tapenade
10 Min
Pissaladière aux oignons rouges
50 Min
Soupe au pistou
40 Min
Caponata sicilienne
55 Min
Pissaladière
3 Std.
Tapenades variées
10 Min
Pissaladière classique
2 Std.
Anchoïade
15 Min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 Std.
Rouille
10 Min