Velouté de champignons, croquettes de haddock

Velouté de champignons, croquettes de haddock

4.6 66 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions

Suroviny

  • 100 g de graines variées (tournesol, lin, pignons...)
  • 180 g de filet de haddock sans peau coupé en morceaux d'1 cm
  • 6 brins de cerfeuil frais équeutés
  • 1 blanc d'œuf
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 100 g d'oignon jaune coupé en dés d'1 cm
  • 500 g de champignons de Paris frais coupés en quartiers
  • 20 g de beurre
  • 380 g de bouillon de légumes
  • ½ baguette type ficelle, coupée en très fines tranches
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 120 g de crème fraîche épaisse
  • 200 g d'huile de friture

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 23 g
Kalorie 2085 kJ / 498 kcal
Tuk 37 g
Sacharidy 16 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...