Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de prunes, dénoyautées et coupées en morceaux
- 100 g de sucre roux
- 1 c. à café bombée de cannelle en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1000 g
- Kalorie
- 3888 kJ / 908 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 218 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 25 g
Alternativní recepty
Gelée de fruits rouges
2h 45min
Compote de pêches et framboises
1j
Gelée de raisin
6 godz.
Confiture de rhubarbe à la vanille
6 godz.
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20 menit
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.
Confiture pêche-myrtille
6 godz.
Confiture de mirabelles
1h 20min
Compotée de fruits d'été aux épices
45min
Confiture de pêches
1j 5 menit
Confiture de poires
6 godz.
Confiture d'abricots
6 godz.