Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo parmesão
- 300 g cogumelos Paris
- 50 g manteiga
- 20 g cogumelos Boletus em pó (ver dica)
- 100 g vinho branco
- 100 g cogumelos shitake
- 100 g cogumelos pleurotus cortados em lâminas, mais 2 p/ guarnecer
- 300 g arroz p/ risoto carnaroli
- 900 g caldo caseiro de cogumelos
- 100 g manteiga cortada em pedaços pequenos
- 100 g queijo mascarpone
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3481.8 kJ / 832.2 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 80.6 g
- Tuk
- 46 g
- Nasycený tuk
- 27.1 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 606.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de alho com tomate-cereja e mozarela
45 min
Tagliatelle com pesto de ervilhas e ovos quentes
30min
Risoto de cogumelos e uva
50min
Risoto de camarão, rúcula e cogumelos
30min
Risoto de cogumelos pleurotus com champanhe
35 min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45 min
Risoto de limão e rosmaninho com ovo escalfado
45 min
Risoto de espargos verdes, cogumelos e açafrão com burrata
1óra
Risoto de cogumelos com presunto
1óra
Risoto de espargos e açafrão
35 min
Risoto cremoso de cogumelos e camarão
1óra
Risoto de cogumelos Porcini
35 min