Zařízení & příslušenství
Refogar 200-300 g de cebola
Příprava 10min.
Celkový 20min.
1 dose
Suroviny
-
azeite20 g
-
200 - 300 g cebola roxa, cortada em fatiascebola castanha cortada em fatias200 - 300 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 dose
Sodík
22 mg
Protein
3 g
Kalorie
1030 kJ /
246 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
4.5 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Refogados
12 recepty/-ů
Portugalsko
Portugalsko
Mohlo by se vám také líbit...
Arroz carolino com refogado de alho
40min.
Arroz basmati
35min.
Arroz agulha
35min.
Saltear 200 g de alho-francês
20min.
Refogar 350 g de chalota
25min.
Refogar 250 g de chalota
25min.
Refogar 200 g de cebola e alho
20min.
Saltear 200 g de cebola e alho
20min.
Refogar 200 g de cebola
25min.
Saltear 300 g de cebola
20min.
Saltear 200 g de cebola
20min.
Ninhos de esparguete com almôndegas de lentilhas
1hod. 5min.