
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g azeite
-
200 - 300
g cebola castanha cortada em fatias
nebo 200 - 300 g cebola roxa cortada em fatias
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 246 kcal / 1030 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 22 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz carolino com refogado de alho
40min
Saltear mistura de legumes
30min
Saltear 200 g de alho-francês
20min
Refogar 350 g de chalota
25min
Refogar 250 g de chalota
25min
Saltear 350 g de chalota
Žádné hodnocení
Saltear 250 g de chalota
20min
Refogar 200 g de cebola e alho
20min
Saltear 200 g de cebola e alho
20min
Refogar 200 g de cebola
25min
Saltear 300 g de cebola
20min
Saltear 200 g de cebola
20min