韩国烧烤腌汁

韩国烧烤腌汁

3.0 2 rating
Příprava 5min.
Celkový 10min.
1 罐

Suroviny

  • 雪梨 (韩国梨) 去芯 ,一切四块
    125 克
  • 黄皮洋葱
    60 克
  • 蒜瓣
    4 个
  • 新鲜姜 切成薄片(0.5厘米)
    3 克
  • 青葱 切葱花
    1 小支
  • 酱青
    1 汤匙
  • 红糖
    1 ½ 汤匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 麻油
    2 茶匙
  • 韩式辣椒酱
    3 汤匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 罐

Sodík 1274 mg
Protein 6 g
Kalorie 1293 kJ / 309 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 8 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 55 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...