Zařízení & příslušenství
韩国烧烤腌汁
Příprava 5min.
Celkový 10min.
1 罐
Suroviny
-
雪梨 (韩国梨) 去芯 ,一切四块125 克
-
黄皮洋葱60 克
-
蒜瓣4 个
-
新鲜姜 切成薄片(0.5厘米)3 克
-
青葱 切葱花1 小支
-
酱青1 汤匙
-
红糖1 ½ 汤匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
麻油2 茶匙
-
韩式辣椒酱3 汤匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 罐
Sodík
1274 mg
Protein
6 g
Kalorie
1293 kJ /
309 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
55 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
百味之源 - 多用途特色酱料 (TM5)
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní