Zařízení & příslušenství
猪肉葱花蒸饺
Příprava 30min.
Celkový 50min.
2 人份
Suroviny
-
面粉 选中筋面粉300 克
-
油50 克
-
水730 - 740 克
-
盐½ 茶匙
-
油适量
-
去皮五花肉 切块,冷冻至微冷冻状态,约1小时250 克
-
葱 切末70 克
-
姜 切末5 克
-
生抽10 克
-
蚝油10 克
-
老抽½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
盐1 小撮
-
糖1 小撮
-
麻油1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1123.6 mg
Protein
27.8 g
Kalorie
5202 kJ /
1244.5 kcal
Tuk
73.8 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
19.1 g
Sacharidy
114.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一起年夜饭吧
15 recepty/-ů
Čína
Čína