猪肉葱花蒸饺

猪肉葱花蒸饺

3.0 2 rating
Příprava 30min.
Celkový 50min.
2 人份

Suroviny

  • 面粉 选中筋面粉
    300 克
  • 50 克
  • 730 - 740 克
  • ½ 茶匙
  • 适量
  • 去皮五花肉 切块,冷冻至微冷冻状态,约1小时
    250 克
  • 切末
    70 克
  • 切末
    5 克
  • 生抽
    10 克
  • 蚝油
    10 克
  • 老抽
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 1 小撮
  • 1 小撮
  • 麻油
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1123.6 mg
Protein 27.8 g
Kalorie 5202 kJ / 1244.5 kcal
Tuk 73.8 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 19.1 g
Sacharidy 114.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...