Zařízení & příslušenství
蘑菇肉酱
Příprava 5min.
Celkový 50min.
5 罐
Suroviny
-
干香菇 浸软100 克
-
蒜瓣10 个
-
小红葱150 克
-
新鲜红辣椒 去籽5 条
-
五花肉,去皮 切成薄片(0.5公分)1000 克
-
豆瓣酱80 克
-
鱼露20 克
-
蚝油30 克
-
黑酱油30 克
-
酱青20 克
-
红糖30 克
-
自制香菇粉20 克
-
食油30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 罐
Sodík
2018 mg
Protein
41 g
Kalorie
1477 kJ /
353 kcal
Tuk
50 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
17 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
百味之源 - 多用途特色酱料 (TM5)
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní