蘑菇肉酱

蘑菇肉酱

4.2 6 rating
Příprava 5min.
Celkový 50min.
5 罐

Suroviny

  • 干香菇 浸软
    100 克
  • 蒜瓣
    10 个
  • 小红葱
    150 克
  • 新鲜红辣椒 去籽
    5 条
  • 五花肉,去皮 切成薄片(0.5公分)
    1000 克
  • 豆瓣酱
    80 克
  • 鱼露
    20 克
  • 蚝油
    30 克
  • 黑酱油
    30 克
  • 酱青
    20 克
  • 红糖
    30 克
  • 自制香菇粉
    20 克
  • 食油
    30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 罐

Sodík 2018 mg
Protein 41 g
Kalorie 1477 kJ / 353 kcal
Tuk 50 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 17 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...