Zařízení & příslušenství
奶油焗包菜花
Příprava 20min.
Celkový 55min.
6 人份
Suroviny
-
200 克 车打芝士, ,切块格鲁耶尔芝士 切块200 克
-
水500 克
-
包菜花 (花椰菜) (约1000克),切小朵1 个
-
面粉50 克
-
牛油 切小块40 克
-
牛奶500 克
-
盐 适量调味½ 茶匙
-
白胡椒粉 适量调味2 小撮
-
豆蔻粉 (volitelně)1 - 2 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17 g
Kalorie
1273 kJ /
305 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
5.1 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品幸福厨房家常料理
158 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní