奶油焗包菜花

奶油焗包菜花

3.3 3 rating
Příprava 20min.
Celkový 55min.
6 人份

Suroviny

  • 格鲁耶尔芝士 切块
    200 克
    200 克 车打芝士, ,切块
  • 500 克
  • 包菜花 (花椰菜) (约1000克),切小朵
    1 个
  • 面粉
    50 克
  • 牛油 切小块
    40 克
  • 牛奶
    500 克
  • 适量调味
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉 适量调味
    2 小撮
  • 豆蔻粉 (volitelně)
    1 - 2 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 17 g
Kalorie 1273 kJ / 305 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 5.1 g
Sacharidy 14 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...