Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de grenetina en polvo
- 100 g de agua, tibia
- 800 g de crema
- 180 g de azúcar
-
1
cdita de extracto de vainilla natural
nebo 1 cdita de esencia de vainilla - 200 g de cerezas, sin semilas y en mitades
- 100 g de cerezas, sin semillas y en mitades
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1788 kJ / 427 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 36 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelatina cremosa de piña
4h 10min
Panna cotta de palomitas
3h 30min
Pannacotta tropical
1h
Pastel de crema y champán
55 min
Gomichelas
25 min
Soufflé de maracuyá
35 min
Malteada de pay de manzana
30 min
Coctel nevado
15 Min
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5h
Agua fresca de lima y epazote
5min
Pay de limón express
15 Min
Pannacotta
6h 15min