Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing

Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing

4.1 45 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 15min
12 pieces

Suroviny

Red velvet cakes
  • buttermilk
    120 g
  • egg
    1
  • natural red food colouring (see Tips)
    ½ tsp
  • plain flour
    150 g
  • caster sugar
    150 g
  • cocoa powder
    30 g
  • salted butter softened
    65 g
  • apple cider vinegar
    2 tsp
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
Vanilla cream cheese icing
  • salted butter cut into pieces
    150 g
  • cream cheese room temperature, cut into pieces
    150 g
  • icing sugar
    50 g
  • natural vanilla extract
    ½ tsp
  • vanilla bean paste
    ¼ tsp

Nutriční hodnoty na 1 piece

Kalorie 276.9 kcal / 1162.9 kJ
Protein 3.9 g
Tuk 17.6 g
Sacharidy 26.7 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 11.3 g
Sodík 275.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...