Kompatibilní verze
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Red velvet cakes
- 120 g buttermilk
- ½ tsp natural red food colouring (see Tips)
- 1 egg
- 150 g plain flour
- 150 g caster sugar
- 30 g cocoa powder
- 65 g salted butter, softened
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp bicarbonate of soda
Vanilla cream cheese icing
- 150 g cream cheese, cut into pieces
- 150 g salted butter, cut into pieces
- 50 g icing sugar
- ½ tsp natural vanilla extract
- ¼ tsp vanilla bean paste
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1162.9 kJ / 276.9 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 26.7 g
- Tuk
- 17.6 g
- Nasycený tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 275.3 mg
Alternativní recepty
Lamington swiss roll
25 Std. 40 Min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Chocolate hot cross buns
2 godz. 40 min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5h 35min
Cream cheese frosting
5min
Basic muffin mix
30 min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 min
Cinnamon buns
3 Std. 5 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28sa 15 dk
Only the best chocolate chip cookies ever
25 min
Chocolate butter cream
10min
Vegemite® and cheese scrolls
1sa 35 dk