Kompatibilní verze
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Red velvet cakes
- 120 g buttermilk
- ½ tsp natural red food colouring (see Tips)
- 1 egg
- 150 g plain flour
- 150 g caster sugar
- 30 g cocoa powder
- 65 g salted butter, softened
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp bicarbonate of soda
Vanilla cream cheese icing
- 150 g cream cheese, cut into pieces
- 150 g salted butter, cut into pieces
- 50 g icing sugar
- ½ tsp natural vanilla extract
- ¼ tsp vanilla bean paste
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1162.9 kJ / 276.9 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 26.7 g
- Tuk
- 17.6 g
- Nasycený tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 275.3 mg
Alternativní recepty
Speedy citrus layered cake
1h 10 min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28hod. 15min
Chocolate butter cream
10 Min
Cinnamon buns
3h 5min
Caramel peach brioche
2h 15 min
Decadent dark chocolate brownies
1 Std. 30 Min
Lemon meringue cupcakes
1 Std. 30 Min
Cream cheese frosting
5 Min
Mini apple crumble cakes
1h 15 min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 min
Better banana cake
45 min
Edna's lemon curd tea cakes
30 min