Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
TM6 TM5 TM31

Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing

4.1 (44 hodnocení)

Suroviny

Red velvet cakes

  • 120 g buttermilk
  • ½ tsp natural red food colouring (see Tips)
  • 1 egg
  • 150 g plain flour
  • 150 g caster sugar
  • 30 g cocoa powder
  • 65 g salted butter, softened
  • 2 tsp apple cider vinegar
  • 1 tsp bicarbonate of soda

Vanilla cream cheese icing

  • 150 g cream cheese, cut into pieces
  • 150 g salted butter, cut into pieces
  • 50 g icing sugar
  • ½ tsp natural vanilla extract
  • ¼ tsp vanilla bean paste

Nutriční hodnoty
na 1 piece
Kalorie
1162.9 kJ / 276.9 kcal
Protein
3.9 g
Sacharidy
26.7 g
Tuk
17.6 g
Nasycený tuk
11.3 g
Vláknina
1 g
Sodík
275.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty