Zařízení & příslušenství
番茄鱼片
Příprava 20min.
Celkový 45min.
2 人份
Suroviny
-
蒜头2 瓣
-
姜2 片
-
油30 克
-
番茄 切块400 克
-
番茄沙司50 克
-
盐 约½茶匙3 克
-
水400 克
-
生抽10 克
-
糖5 克
-
金针菇60 克
-
娃娃菜60 克
-
黑鱼 鱼片200 克
-
葱 切末1 - 2 根
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1079.3 mg
Protein
24.1 g
Kalorie
1510.8 kJ /
361.1 kcal
Tuk
21.9 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
3.6 g
Sacharidy
20.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常鱼类料理
5 recepty/-ů
Čína
Čína
新春家宴-幸福美味
10 recepty/-ů
Čína
Čína