Zařízení & příslušenství
番茄炒蛋
Příprava 5min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
鸡蛋(约53-63克) 室温2 颗
-
油25 克
-
番茄 (约2个),切块400 克
-
盐 (约5克)1 平茶匙
-
糖 (约5克)1 平茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1274.1 mg
Protein
9.4 g
Kalorie
1005.7 kJ /
240.4 kcal
Tuk
18.6 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
2.7 g
Sacharidy
10.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
地道中国菜:夏日的甘甜
11 recepty/-ů
Čína
Čína