Zařízení & příslušenství
红烧肉卤鹌鹑蛋
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
4 人份
Suroviny
-
鹌鹑蛋250 克
-
水 淹没鹌鹑蛋即可适量
-
油25 克
-
姜3 片
-
八角1 颗
-
香叶1 片
-
带皮五花肉 切3×3厘米块,焯水备用450 克
-
水400 克
-
糖40 克
-
生抽30 克
-
蚝油10 克
-
料酒10 克
-
老抽15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1090.9 mg
Protein
28.2 g
Kalorie
2844.5 kJ /
680.5 kcal
Tuk
55.3 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
17.4 g
Sacharidy
16.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中秋佳宴
10 recepty/-ů
Čína
Čína