红烧肉卤鹌鹑蛋

红烧肉卤鹌鹑蛋

4.7 114 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
4 人份

Suroviny

  • 鹌鹑蛋
    250 克
  • 淹没鹌鹑蛋即可
    适量
  • 25 克
  • 3 片
  • 八角
    1 颗
  • 香叶
    1 片
  • 带皮五花肉 切3×3厘米块,焯水备用
    450 克
  • 400 克
  • 40 克
  • 生抽
    30 克
  • 蚝油
    10 克
  • 料酒
    10 克
  • 老抽
    15 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1090.9 mg
Protein 28.2 g
Kalorie 2844.5 kJ / 680.5 kcal
Tuk 55.3 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 17.4 g
Sacharidy 16.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...