
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 克 鹌鹑蛋
- 适量 水 ,淹没鹌鹑蛋即可
- 25 克 油
- 3 片 姜
- 1 颗 八角
- 1 片 香叶
- 400 克 水
- 450 克 带皮五花肉 ,切3×3厘米块,焯水备用
- 40 克 糖
- 30 克 生抽
- 10 克 蚝油
- 10 克 料酒
- 15 克 老抽
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 680.5 kcal / 2844.5 kJ
- Protein
- 28.2 g
- Tuk
- 55.3 g
- Sacharidy
- 16.7 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 17.4 g
- Sodík
- 1090.9 mg