Zařízení & příslušenství
红烧排骨
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
猪肋排 ,切小块,约5厘米500 克
-
八角1 颗
-
桂皮1 小块
-
姜10 克
-
白砂糖20 克
-
生抽20 克
-
老抽15 克
-
料酒50 克
-
水150 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
559.6 mg
Protein
15.5 g
Kalorie
1236.3 kJ /
295.8 kcal
Tuk
22.2 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
15.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常猪肉料理
10 recepty/-ů
Čína
Čína