红烧排骨

红烧排骨

4.6 114 rating
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 猪肋排 ,切小块,约5厘米
    500 克
  • 八角
    1 颗
  • 桂皮
    1 小块
  • 10 克
  • 白砂糖
    20 克
  • 生抽
    20 克
  • 老抽
    15 克
  • 料酒
    50 克
  • 150 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 559.6 mg
Protein 15.5 g
Kalorie 1236.3 kJ / 295.8 kcal
Tuk 22.2 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 15.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...