Cannoli d'asperges et prosciotto

Cannoli d'asperges et prosciotto

4.0 1 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 55min.
12 parts

Suroviny

Pâte
  • 100 g de beurre surgelé, en morceaux
  • 100 g de farine de blé et plus pour travailler la pâte
  • 45 g d'eau froide
  • 1 pincée de sel
  • farine de blé
  • 20 g de lait
  • 1 c. à soupe de graines de sésame, toutes les couleurs
Garniture
  • 8 asperges vertes coupées en 2 dans le sens de la longueur si nécessaire
  • 500 g d'eau
  • ½ échalote
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
Finition
  • 30 g de moutarde
  • 8 tranches de jambon sec (prosciutto)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 3.7 g
Kalorie 610 kJ / 146 kcal
Tuk 10.7 g
Vláknina 0.7 g
Sacharidy 8.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...