Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'œufs de cabillaud fumés (1 poche)
- 60 g de chapelure
- 40 g de lait
- le jus d'un citron jaune
-
180
g d'huile d'olive
nebo 180 g d'huile de colza
- Nutriční hodnoty
- na 20 g
- Kalorie
- 327 kJ / 78 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème de roquette au chèvre
30 min
Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil
2hod. 35min
Quenelles de poisson au beurre blanc à l'estragon
1h 15min
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1sa 40 dk
Tempuras de légumes et crevettes
25 Min
Pesto coriandre, gingembre, coco et cacahuètes
15 Min
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
40min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Tarama aux œufs de cabillaud
1h 15min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5h
Rillettes de poisson blanc
55 Min