Sauce béarnaise

Sauce béarnaise

4.5 21 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
200 g

Suroviny

  • 2 c. à soupe de feuilles d'estragon frais
  • 50 g d'échalotes
  • 3 c. à soupe de vinaigre de vin blanc
  • 2 jaunes d'œufs
  • ½ c. à café de sel
  • 1 pincée de poivre fraîchement moulu
  • 125 g de beurre bien froid, coupé en morceaux
  • 2 brins de cerfeuil frais équeutés

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 200 g

Sodík 830 mg
Protein 9 g
Kalorie 4610 kJ / 1120 kcal
Tuk 116 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 69 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...