Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 c. à soupe de feuilles d'estragon frais
- 50 g d'échalotes
- 3 c. à soupe de vinaigre de vin blanc
- 2 jaunes d'œufs
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- 125 g de beurre bien froid, coupé en morceaux
- 2 brins de cerfeuil frais, équeutés
- Nutriční hodnoty
- na 200 g
- Kalorie
- 4610 kJ / 1120 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 116 g
- Nasycený tuk
- 69 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 830 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce beurre blanc
20min
Sauce béarnaise
20min
Sauce au poivre
25min
Sauce béarnaise
20min
Sauce hollandaise
15 dk
Sauce béarnaise
20min
Sauce béarnaise
40min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1h 25min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1h 15min
Sauce tartare
10 dk
Beurre blanc
20min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min