Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte sablée
- 150 g de farine de blé, et plus pour travailler la pâte
- 80 g de beurre, froid, en cubes (2 cm)
- 50 g d'eau, froide
- 1 pincée de sel
Garniture
- 80 g d'oignons, en morceaux
- 350 g d'escalope de poulet, sans peau, en cubes (1 cm)
- 220 g d'eau
- ½ cube de bouillon de poulet (pour 0,5l)
- 1 feuille de laurier, sèche
Sauce
- 25 g de beurre, en cubes
- 25 g de farine de blé
- 150 g de lait
- ½ c. à café de sel, selon vos goûts
- ¼ c. à café de poivre blanc moulu, selon vos goûts
- 80 g d'asperges blanches, cuites, en morceaux (2 cm)
- 1 c. à soupe de feuilles de persil fraîches, hachées grossièrement, en garniture
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1122 kJ / 267 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 Min
Toffees au caramel
2 Std.
Gâteau aux pommes
1 Std.
Gâteau marbré
2 godz. 10 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Lasagne à la bolognaise
2h 30 min
Cabillaud au beurre d'agrumes
50 min
Strudel aux pommes
1h 45 min
Sauce béarnaise
15 Min
Charlotte au chocolat et à la banane
24h
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2 Std.
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50 min