Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte brisée
- 150 g de farine, et un peu pour travailler la pâte
- 70 g de beurre, froid, en morceaux, et un peu pour le moule
- 50 g d'eau
- ½ c. à café de sel
Garniture
- 50 g de jambon fumé cru, en tranches
- 400 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 1 oignon rouge, coupé en deux
- 250 g de mascarpone
- 50 g de lait
- 3 œufs
- 20 g d'amidon
- ¾ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1328 kJ / 317 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de gnocchis au poireau
50min
Quiche aux asperges
1 Std.
Tarte aux poireaux et au fromage
1 godz. 5 min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Flammekueche aux poires et gorgonzola
1 Std.
Risotto aux poivrons
35min
Escargots aux légumes
1h 20min
Tarte au gruyère
50min
Risotto aux carottes et endives
40 Min
Tarte aux épinards
55min
Velouté de tomates et de courges
25 Min
Gâteau oignons-fromage
1h 15min