Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte brisée
- 150 g de farine, et un peu pour travailler la pâte
- 70 g de beurre, froid, en morceaux, et un peu pour le moule
- 50 g d'eau
- ½ c. à café de sel
Garniture
- 50 g de jambon fumé cru, en tranches
- 400 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 1 oignon rouge, coupé en deux
- 250 g de mascarpone
- 50 g de lait
- 3 œufs
- 20 g d'amidon
- ¾ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1328 kJ / 317 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau oignons-fromage
1h 15 min
Gratin de cornettes
50 min
Tarte aux légumes (TM6)
25 min
Quiche poireaux-lard
1h
Focaccia aux oignons
2h 20 min
Tumbet (gratin de légumes à la majorquine)
1h 15 min
Mousse au thon
10min
Quiche aux asperges
1h
Quiche saumon, épinards, feta
1h
Lasagnes pesto, pommes de terre et haricots
2h
Lasagne verdi
1h 15 min
Cake choco-courgettes
1h 25 min