Kompatibilní verze
Gotowanie i farbowanie jajek na brązowo (łupinami cebuli)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gotowanie i farbowanie jajek na brązowo (łupinami cebuli)
- 30 g łupin cebuli, zwyczajnej lub czerwonej, pokrojonych na kawałki
- 4 - 6 jajek, o jasnych skorupkach, dokładnie umytych
- 1550 - 1600 g wody
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 253 kJ / 60 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 21 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sałatka jarzynowa na Varomie
50 min
Jajka faszerowane łososiem
45min
Jajka sadzone na Varomie z ziemniakami, szparagami i sosem cytrynowym
50 min
Jajka faszerowane ziołami
45min
Gotowanie i farbowanie jajek na niebiesko (czerwoną kapustą)
3 Std. 20 Min
Bułeczki wielkanocne zajączki
1h 50min
Jajka faszerowane awokado
40min
Drożdżowy koszyczek wielkanocny
2h 10min
Gotowanie i farbowanie jajek na zielono (zieloną herbatą)
3h 5min
Gotowanie i farbowanie jajek na żółto (kurkumą)
3 Std. 20 Min
Jajka sadzone na parze
15min
Kompot z suszu
2h 10min