Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g rzodkiewek, przekrojonych na pół
- 30 g szczypiorku, świeżego, drobno posiekanego
- 20 g chrzanu, tartego, ze słoika
- 60 g śmietany, 18% tłuszczu, gęstej
- 30 g majonezu
- 5 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 396 kJ / 94.6 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Tuk
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 362.3 mg
Alternativní recepty
Sos tatarski
5min
Jajka faszerowane ziołami
45 Min
Pasta z serka z rzodkiewką
5min
Sos gribiche
20min
Ozory w sosie chrzanowym na zimno
3 godz. 25 min
Krem chrzanowo - żurawinowy
15min
Zielony sos wielkanocny
1h 20min
Sos z cukinią i miętą à la tzatziki
20min
Pomidory nadziewane pastą z tuńczyka
35min
Sałatka z nowalijek w jogurtowym sosie
15min
Tzatziki
15min
Wielkanocny sos majonezowy
45 Min