Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g oleju
- 300 g cebuli, pokrojonej w piórka
- 30 g masła
- 300 g bulionu drobiowego, płynnego
- 20 g śmietany, 18% tłuszczu
- 30 g mąki pszennej
- ½ - 1 łyżeczka soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ¼ łyżeczki gałki muszkatołowej, mielonej
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 471 kJ / 112.3 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 303.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krem budyniowy (crème pâtissiére)
15min
Pomarańczowe zabajone
15min
Sos choron
20min
Udka z kurczaka z porem zapiekane w sosie tatarskim
1 godz. 30 min
Krem z owoców leśnych (berry curd) – 700 g
20min
Sos béarnaise
20min
Sos berneński
15min
Beszamel – 600 ml
15min
Zupa krem z resztek warzyw
50min
Sos pieczarkowy
40min
Duszony szpinak
15min
Sos śmietanowo-porowy
30 min