Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 7 fette di zenzero fresco (2-3 mm)
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 120 g di zucchero
- 60 g di succo di limone, spremuto fresco
- 10 fogli di gelatina
- acqua, fredda, per mettere in ammollo
- 2 - 6 gocce di colorante alimentare, giallo (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 106 kJ / 25 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Pan Brioche
8 Std.
Grittibänz dolci
2 Std. 15 Min
Picnic: insalata di patate, dip alla rucola e pomodori, pane di farro, ciambella al limone
Žádné hodnocení
Zucchero a velo
5 min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10 min
Bastoncini alle nocciole
1h 50 min
Pane all'aglio
15 min
Ghiacciolo all'anguria
8h 15min
Café de Paris
30 min
Panpepato lucernese
55min
Pancake americani
40 Min
Pane ticinese
1h 50 min