
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish (lievitino)
- 150 g di acqua
- 1 pezzetto di lievito di birra fresco della grandezza di un pisello (1 g)
- 150 g di farina per pane
Impasto principale
- 140 g di acqua fredda + q.b. per la lavorazione
- 275 g di farina per pane + q.b. per la lavorazione
- olio vegetale per ungere
- 10 g di lievito di birra fresco
- 40 g di burro, non salato freddo, a pezzi
- 30 g di zucchero greggio (o di canna)
- 2 cucchiaini di sale (10-12 g)
- farina per pane per la lavorazione
- Nutriční hodnoty
- na 16 fette
- Kalorie
- 1882 kcal / 7880 kJ
- Protein
- 47 g
- Tuk
- 38 g
- Sacharidy
- 326 g
- Vláknina
- 15.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Condimento-BBQ-alla frutta
10min
Pane bigio in casseruola
2hod. 25min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11hod.
Pane di frumento e farro
12hod.
Focaccia alle olive
2hod. 20min
Pane al latte
2hod. 20min
Cracker di frumento al rosmarino
1hod. 15min
Panini Pita
2hod.
Muffin con carote e noci
45min
Focaccia con pomodori
40min
Pane tipo ciabatta
1hod. 45min
Pane per toast
3hod.