Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish (lievitino)
- 150 g di acqua
- 1 pezzetto di lievito di birra fresco, della grandezza di un pisello (1 g)
- 150 g di farina per pane
Impasto principale
- 140 g di acqua, fredda + q.b. per la lavorazione
- 275 g di farina per pane + q.b. per la lavorazione
- olio vegetale per ungere
- 10 g di lievito di birra fresco
- 40 g di burro, non salato, freddo, a pezzi
- 30 g di zucchero greggio (o di canna)
- 2 cucchiaini di sale (10-12 g)
- farina per pane per la lavorazione
- Nutriční hodnoty
- na 1 bicchiere
- Kalorie
- 7880 kJ / 1882 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 326 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 15.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane per toast
3 Std.
Pane veloce
1 Std. 15 Min
Pane di frumento e farro
12 Std.
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane rustico
2 Std.
Pizzette alle erbe aromatiche
Žádné hodnocení
Pizza alle verdure
2h 5min
Biscotti secchi al cioccolato
1 Std. 30 Min
Pane tipo ciabatta
1h 45 min.
Panini allo yogurt con sesamo
1 Std. 30 Min
Pane bigio in casseruola
2h 25min