Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish (lievitino)
- 150 g di acqua
- 1 pezzetto di lievito di birra fresco, della grandezza di un pisello (1 g)
- 150 g di farina per pane
Impasto principale
- 140 g di acqua, fredda + q.b. per la lavorazione
- 275 g di farina per pane + q.b. per la lavorazione
- olio vegetale per ungere
- 10 g di lievito di birra fresco
- 40 g di burro, non salato, freddo, a pezzi
- 30 g di zucchero greggio (o di canna)
- 2 cucchiaini di sale (10-12 g)
- farina per pane per la lavorazione
- Nutriční hodnoty
- na 1 bicchiere
- Kalorie
- 7880 kJ / 1882 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 326 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 15.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panini per hamburger
1h 45 min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 godz.
Pane rustico
2h
Pane rustico
2h
Pane paesano
3 Std.
Focaccia alla farina di farro
Žádné hodnocení
Panini integrali per hamburger
Žádné hodnocení
Cracker di frumento al rosmarino
1h 15 min
Preimpasto per pane
24h 30min
Pane tipo ciabatta
1h 45 min
Panini Pita
2h
panini al latte
2u. 5min