Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa al caramello salato
-
250
g di zucchero
nebo 250 g di zucchero di canna - 200 g di panna, min. 30% di grassi
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro, molto freddo, in 1 pezzo (circa 60 mm x 40 mm x 10 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di aceto
Gelato
- ½ stecca di vaniglia, solo i semini
- 600 g di latte
- 200 g di panna intera
- 30 g di zucchero
- 6 tuorli d'uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2034 kJ / 486 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Mousse al cioccolato
3h 20min
Vin brûlé bianco
20 min
Albumi montati a neve
5 Min
Cioccolata calda
10 min
Salsa al cioccolato per tutti i giorni
20 min
Crema Thermomix®
45 min
Meringhe dell'Emmental
2h 15 min
Creste di gallo all'anice
Keine Bewertungen
Cioccolata calda
10 min
Piccole cheesecake al pistacchio e mango
2 godz. 30 min
Meringhe
2 godz.
Gelato alla vaniglia
12h