Zařízení & příslušenství
Fisk och potatis med tomatsås
Příprava 20min.
Celkový 50min.
6 portioner
Suroviny
-
potatis i bitar (3-4 cm)800 g
-
olivolja plus extra för smörjning
-
6 filéer av vit fisk, (à 120-200 g)kummelfiléer (à 120-200 g)6
-
lök i halvor150 g
-
vitlöksklyfta1
-
morötter i bitar100 g
-
vitt vin (volitelně)50 g
-
tomater i bitar400 g
-
malen svartpeppar½ tsk
-
salt1 tsk
-
vatten100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
33 g
Kalorie
1269 kJ /
302 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
3.4 g
Sacharidy
25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Grundkokboken
158 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Laxburgare med parmesanzucchini
Žádné hodnocení
Torsk i tomatsås
1hod.
Fisktacos med coleslaw
25min.
Asiatisk ångad laxsida
Žádné hodnocení
Curry laksa
Žádné hodnocení
Fisktacos med japansk majonnäs
Žádné hodnocení
Poké bowl med tonfisk
1hod.
Krämig svamprisotto med räkor
1hod.
Thaisallad med jordnötsdressing
30min.
Räkor i chili och vitlök
Žádné hodnocení
Avokado med ägg och laxtartar
Žádné hodnocení
Sous-vide lax
Žádné hodnocení