![Fisk och potatis med tomatsås Fisk och potatis med tomatsås](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D5E8650A-6E2F-4857-AB43-DD60F7775D89/Derivates/497C3832-D077-4E84-B470-A57BE7012CB2.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g potatis, i bitar (3-4 cm)
- olivolja, plus extra för smörjning
-
6
kummelfiléer, (à 120-200 g)
nebo 6 filéer av vit fisk, (à 120-200 g) - 150 g lök, i halvor
- 1 vitlöksklyfta
- 100 g morötter, i bitar
- 50 g vitt vin (volitelně)
- 400 g tomater, i bitar
- ½ tsk malen svartpeppar
- 1 tsk salt
- 100 g vatten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1269 kJ / 302 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.4 g