![Ångade fiskkakor på thailändskt vis Ångade fiskkakor på thailändskt vis](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6574790D-AF2F-40EE-AF84-B66BD040431C/Derivates/c46c0eb8-1947-4bf7-82e7-4ce00de34aa5.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olja, för smörjning
- 2 - 4 färska kaffir limeblad (se tips), utan stjälkar
- 100 g färska haricots verts, ansade
-
2
vårlökar (ca 40 g) i bitar
nebo 2 schalottenlökar (ca 40 g) i bitar - 600 g filéer av vit fisk, skinnfria (t.ex. torsk, pollock, abborre), skurna i bitar (3–4 cm)
- 30 - 50 g Thai röd currypasta
-
60
g kokosgrädde
nebo 30 g kokoskrämpulver - 1 äggvita
- ½ - 1 tsk salt
- 1000 g vatten
- 1 färsk röd chili, tunt skivad, till garnering
- Nutriční hodnoty
- na 3 stycken
- Kalorie
- 840 kJ / 202 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.3 g