Zařízení & příslušenství
Ångade fiskkakor på thailändskt vis
Příprava 20min.
Celkový 45min.
18 stycken
Suroviny
-
olja för smörjning
-
färska kaffir limeblad (se tips), utan stjälkar2 - 4
-
färska haricots verts ansade100 g
-
2 schalottenlökar, (ca 40 g) i bitarvårlökar (ca 40 g) i bitar2
-
filéer av vit fisk, skinnfria (t.ex. torsk, pollock, abborre), skurna i bitar (3–4 cm)600 g
-
Thai röd currypasta30 - 50 g
-
30 g kokoskrämpulverkokosgrädde60 g
-
äggvita1
-
salt½ - 1 tsk
-
vatten1000 g
-
färsk röd chili tunt skivad, till garnering1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 3 stycken
Protein
22 g
Kalorie
840 kJ /
202 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
1.3 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Grundkokboken
158 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Laxburgare med parmesanzucchini
Žádné hodnocení
Torsk i tomatsås
1hod.
Fisktacos med coleslaw
25min.
Asiatisk ångad laxsida
Žádné hodnocení
Curry laksa
Žádné hodnocení
Fisktacos med japansk majonnäs
Žádné hodnocení
Poké bowl med tonfisk
1hod.
Krämig svamprisotto med räkor
1hod.
Thaisallad med jordnötsdressing
30min.
Räkor i chili och vitlök
Žádné hodnocení
Avokado med ägg och laxtartar
Žádné hodnocení
Sous-vide lax
Žádné hodnocení