Basilikapesto

Basilikapesto

5.0 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 10min.
6 portioner

Suroviny

  • parmesanost cut in pieces
    80 g
  • pinjenötter
    30 g
  • vitlöksklyfta (volitelně)
    1
  • färska basilikablad
    80 g
  • extra virgin olivolja
    150 g
  • salt
    ½ tsk

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 6 portioner

Sodík 2270.3 mg
Protein 35.3 g
Kalorie 7781.8 kJ / 1859.9 kcal
Tuk 190.1 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 37.7 g
Sacharidy 8.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše