Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 150 g Emmentaler, in Stücken
- 600 g Wirsing, in Stücken
- 500 g Wasser
- 1 Zwiebel (ca. 50 g), halbiert
- 2 Möhren (ca. 120 g), in Stücken
- 10 g Rapsöl und etwas mehr zum Braten
- 50 g Paniermehl
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- Mehl zum Wenden
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 646 kJ / 155 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 124 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grünkernfrikadellen mit Gemüse-Pommes und Parmesansauce
55min
Grünkohltarte
2h
Sellerieschnitzel mit Parmesan-Panade und Joghurtsauce
1h
Winterpuffer
40 min
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50min
Vegetarische Mangoldrouladen
1h 30min
Wirsing-Rouladen mit Hirsefüllung und Pilzsauce
1h 40min
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1h 10min
Chinakohl-Pizza
1h 40min
Blumenkohl-Puffer mit Rote-Bete-Salat
45 min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1h
Möhren-Wirsing-Lasagne
2h