Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Ziegengouda, in Stücken
- 400 g Wirsing, in Stücken, Strunk entfernt
- 1 TL Kümmel, ganz
- 600 g Kartoffeln, in Scheiben (4 mm)
- 150 g Cabanossi, in Scheiben (5 mm)
- Öl zum Einfetten
- 450 g Geflügelfond
- 100 g Sahne
- 30 g Mehl
- 30 g Butter
- 1 EL Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2810 kJ / 671 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 46 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wirsing Untereinander mit Nürnberger Bratwürstchen
40 min
Möhren-Wirsing-Lasagne
2sa
Kartoffel-Kürbis-Auflauf mit Wirsing und Cabanossi
1sa 35 dk
Wirsing-Lachs-Lasagne
1sa 20 dk
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1h 25 min
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1sa 20 dk
Sauerkraut-Rösti-Auflauf
1sa
Stielmus-Untereinander
50 min
Stielmuseintopf mit Feta
1sa
Grünkohl-Lasagne
1sa 10 dk
Spitzkohlquiche mit Bratwurstbällchen
1h 15min
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1sa 10 dk