Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Merengue de chocolate
- 165 g de azúcar refinada
- 4 claras de huevo
- ½ cdita de cremor tártaro
- ½ cdita de extracto de vainilla natural
- 1 cda de fécula de maíz
- 1 cdita de cocoa en polvo
Mousse de chocolate
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 150 g de crema vegetal, tipo chantilly
- 20 g de azúcar
- 250 g de chocolate semi amargo
Decoraciones con chocolate temperado
- 200 g de chocolate amargo, en trozos o chispas
- 25 hojas verdes, lavadas y secas, (p. ej. de naranjo)
Montaje
- 200 g de praliné de avellanas, ver receta en Esenciale de DULCES BESOS CON THERMOMIX® por Paulina Abascal.
- azúcar glass, para decorar
- 50 g de frambuesas, frescas
- cocoa, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1705 kJ / 406 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 66 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mermelada de chabacano y jengibre
1h
Salsa BBQ casera
50 Min
Mermelada cruda de frutos rojos
15min
Panda Cheesecake
1h 30min
Mermelada de frutos rojos con chipotle
40min
Tiramisu picante con chocolate
6hod.
Mermelada de frutos rojos con chipotle
2 Std.
Pay de camote enmielado
1 Std. 40 Min
Coctel de chile serrano y maracuyá
10min
Dulce de tapioca
1h
Macarrones con merengue francés
1h 30min
Crumble de mousse de manzana con helado de romero
10 Std. 55 Min