Risotto

Risotto

3.6 15 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 55min.
10 portions

Suroviny

  • 1600 g d'eau
  • 2 c. à café bombées de fond de légumes ou de viande maison
    2 cubes de bouillon de légumes, ou de viande, émiettés
  • 80 g de parmesan coupé en morceaux (3 cm)
  • 60 g d'échalotes
  • 80 g de beurre coupé en morceaux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 640 g de riz spécial risotto (Carnaroli ou Arborio par ex.), 14-15 minutes de cuisson
  • 120 g de vin blanc sec
  • ½ - 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • ½ - 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1006 mg
Protein 9 g
Kalorie 1812 kJ / 433 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 63 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...