Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g d'eau
-
2
c. à café bombées de fond de légumes ou de viande maison
nebo 2 cubes de bouillon de légumes ou de viande, émiettés - 80 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 60 g d'échalotes
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 640 g de riz spécial risotto (Carnaroli ou Arborio par ex.), 14-15 minutes de cuisson
- 120 g de vin blanc sec
- ½ - 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- ½ - 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1006 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake aux olives, jambon et pruneaux
1h 20min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Risotto
30min
Risotto aux cèpes
35min
Mousse aux 3 chocolats
5h 40min
Aïoli
10min
Risotto aux moules et chorizo
50 Min
Risotto (Escale gourmande)
30min
Œufs brouillés au chèvre et pesto de menthe
30min
Mousses au chocolat
3 Std. 20 Min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 Min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1h