Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce hollandaise
- 50 g de jus de citron fraîchement pressé
- 3 jaunes d'œufs
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 200 g de beurre, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 280 g
- Kalorie
- 7032 kJ / 1709 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 183 g
- Nasycený tuk
- 110 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 1217 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beurre blanc
20min
Sauce hollandaise
25min
Sauce beurre blanc
20min
Sauce hollandaise
15min
Sauce soubise
30min
Beurre blanc
25min
Filet de sandre au beurre blanc
45 Min
Sauce au poivre
25min
Sauce aurore
15min
Sauce beurre blanc
20min
Côte de bœuf, sauce moutarde
2 Std.
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min