
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di cipolline borretane
- 200 g di carote, pelate e a bastoncino (5 cm)
- 100 g di peperoncini piccanti rossi in quarti, senza semi
- 750 g di aceto bianco
- 2 cm di zenzero, radice fresca a fettine
- 4 spicchi di aglio
- 1 cucchiaio raso di semi di senape
- ½ cucchiaino di grani di pepe rosso
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1360 kJ / 324.6 kcal
- Protein
- 26.6 g
- Sacharidy
- 97.3 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 50 g
- Sodík
- 880 mg
Alternativní recepty
Gelatina di agrumi e ananas con salsa al pepe e rosa
1hod. 50min
Carote fermentate
84hod. 30min
Infuso freddo al limone e ibisco
2hod. 30min
Barbabietole sottovuoto
3hod. 30min
Pane alla birra (TM6)
4hod.
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12hod. 15min
Fagottini al formaggio pasquali (Flaounes)
1hod.
Tagliatelle smalzade
2hod. 30min
Sciroppo anice e liquirizia
20min
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10hod. 30min
Pane rustico ripieno
29hod.
Pane contadino ai cereali
7hod.