Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di cipolline borretane
- 200 g di carote, pelate e a bastoncino (5 cm)
- 100 g di peperoncini piccanti rossi in quarti, senza semi
- 750 g di aceto bianco
- 2 cm di zenzero, radice fresca a fettine
- 4 spicchi di aglio
- 1 cucchiaio raso di semi di senape
- ½ cucchiaino di grani di pepe rosso
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1360 kJ / 324.6 kcal
- Protein
- 26.6 g
- Sacharidy
- 97.3 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 50 g
- Sodík
- 880 mg
Alternativní recepty
Farina di soia
2h 30min
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12 godz. 15 min
Pasta sfoglia
3 Std. 40 Min
Moretta fanese
35min
Insaporitore alle bucce di verdure
2h 15 min.
Aroma di capperi
4h 10min
Salsa alle ciliegie e sciroppo di carrube
1h
Cipolle rosse fermentate
96 godz.
Scalogno brunito (350 g)
25min
Carote fermentate
84h 30min
Pasta fresca (vegan)
1 Std. 10 Min
Pizza romana bianca
6h 30min