Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di cipolline borretane
- 200 g di carote, pelate e a bastoncino (5 cm)
- 100 g di peperoncini piccanti rossi in quarti, senza semi
- 750 g di aceto bianco
- 2 cm di zenzero, radice fresca a fettine
- 4 spicchi di aglio
- 1 cucchiaio raso di semi di senape
- ½ cucchiaino di grani di pepe rosso
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1360 kJ / 324.6 kcal
- Protein
- 26.6 g
- Sacharidy
- 97.3 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 50 g
- Sodík
- 880 mg
Alternativní recepty
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12 Std. 15 Min
Caramelle toffee
2 Std.
Insalata di riso (6 porzioni)
45min
Cipolle e aglio insaporiti
20min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Sciroppo fermentato di lamponi
128 godz. 10 min
Olio allo za'atar
1h 10min
Insaporitore alle bucce di verdure
2 Std. 15 Min
Cipolle dorate (200-300 g)
20min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19 Std.
Cipolline sott'olio
361h 10min
Confettura di albicocche all'arancia e mandorle
2 godz. 40 min