Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di patate rosse piccole, con la buccia
- 750 g di acqua
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 5 g di sale
- 5 g di zucchero
- 40 g di burro morbido
- olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 321.8 kJ / 76.9 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 69.5 mg
Alternativní recepty
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 min
Frittelle di riso
1h
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Pop corn di patate
1h 30min
Crepes con peperoni, salame e mozzarella
45 min
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4h
Rustici alla carbonara
1h 30min
Smoothie verde rinvigorente
Keine Bewertungen
Agnello arrosto con verdure e salsa alla menta
2 Std. 10 Min
Làciàditt (Frittelle dolci)
1 Std. 40 Min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 Std.
Focaccia genovese (TM6)
5h