Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di patate rosse piccole, con la buccia
- 750 g di acqua
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 5 g di sale
- 5 g di zucchero
- 40 g di burro morbido
- olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 321.8 kJ / 76.9 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 69.5 mg
Alternativní recepty
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 Std.
Rösti alla bernese con Affettatutto Bimby®
40 Min
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo
1 Std.
Polpettone del Ringraziamento
1h 30 min
Keftedes (polpette greche)
2h 30 min
Michetta (TM6)
6 Std. 30 Min
Spagnolette siciliane
1 godz. 15 min
Patate gratinate al formaggio
2 Std.
Focaccia a bastone
5h
Pasta alla carcerata
30 min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3h
Cannelloni al ragù
1h 30 min