
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 300 g di acqua
- 160 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di zucchero
- 240 g di farina tipo 00
- 350 g di uova (circa 6 uova medie)
Crema pasticcera all'arancia
- 140 g di zucchero
- 6 - 8 pezzi di zeste di arancio (circa 2 arance)
- 1000 g di latte intero
- 100 g di amido di mais (maizena)
- 4 uova
- 4 tuorli d'uovo
- 2 cucchiaini di estratto di vaniglia naturale
Cioccolato fondente
- 500 g di cioccolato fondente a pezzi
Terminare la preparazione
- 50 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1810.4 kcal / 7574.8 kJ
- Protein
- 127 g
- Tuk
- 115.1 g
- Sacharidy
- 56.9 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 43.9 g
- Sodík
- 1461.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semifreddo all'amarena
9hod.
Alberello di bignè con crema diplomatica
2hod.
Panna cotta con coulis di albicocche
6hod. 15min
Dessert monoporzione al cioccolato bianco e frutti di bosco
1hod. 30min
Cocktail Rossini con mini cheesecake salate
3hod. 40min
Cheesecake al torroncino
4hod. 30min
Crema al limone con mirtilli
1hod.
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5hod.
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4hod. 20min
Crespelle con radicchio e noci
2hod.
Krapfen con crema pasticcera
4hod. 20min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1hod. 20min