Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 300 g di acqua
- 160 g di burro, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di zucchero
- 240 g di farina tipo 00
- 350 g di uova (circa 6 uova medie)
Crema pasticcera all'arancia
- 140 g di zucchero
- 6 - 8 pezzi di zeste di arancio (circa 2 arance)
- 1000 g di latte intero
- 100 g di amido di mais (maizena)
- 4 uova
- 4 tuorli d'uovo
- 2 cucchiaini di estratto di vaniglia naturale
Cioccolato fondente
- 500 g di cioccolato fondente, a pezzi
Terminare la preparazione
- 50 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 7574.8 kJ / 1810.4 kcal
- Protein
- 127 g
- Sacharidy
- 56.9 g
- Tuk
- 115.1 g
- Nasycený tuk
- 43.9 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1461.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caramello salato
1h
Gelatine gusto Champagne
4h 30 min
Menù: Zuppa fredda di melone; Crostini con pesce spada; Macedonia con mousse allo yogurt (Bimby Friend)
4h
Salsa al caramello (TM6)
1 Std. 30 Min
Cheesecake salata asparagi, ricotta e robiola
5h
Mini bavaresi alle more
4h 30 min
Financier alla nocciola con ganache fondente (senza glutine) di Damiano Carrara
2 Std.
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3h 15min
Caramello liquido
35min
Tortini al caramello
1h
Crostata natalizia con crema di pistacchi
4h
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min