Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 300 g di acqua
- 160 g di burro, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di zucchero
- 240 g di farina tipo 00
- 350 g di uova (circa 6 uova medie)
Crema pasticcera all'arancia
- 140 g di zucchero
- 6 - 8 pezzi di zeste di arancio (circa 2 arance)
- 1000 g di latte intero
- 100 g di amido di mais (maizena)
- 4 uova
- 4 tuorli d'uovo
- 2 cucchiaini di estratto di vaniglia naturale
Cioccolato fondente
- 500 g di cioccolato fondente, a pezzi
Terminare la preparazione
- 50 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 7574.8 kJ / 1810.4 kcal
- Protein
- 127 g
- Sacharidy
- 56.9 g
- Tuk
- 115.1 g
- Nasycený tuk
- 43.9 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1461.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
New York cheesecake in vasetto (Bimby Friend)
2 godz. 40 min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6h
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20 min
Mini bavaresi alle more
4 godz. 30 min
New York cheesecake
6 Std. 30 Min
Bavarese al frutto della passione
3h
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Alberello di bignè con crema diplomatica
2 Std.
Torta mimosa
1 godz. 5 min
Torta ricotta e pere
7u. 30min
Crostata natalizia con crema di pistacchi
4 Std.
Torta della nonna (TM6)
1h 30 min