Zařízení & příslušenství
藤椒鸭脖
Příprava 10min.
Celkový 40min.
3 人份
Suroviny
-
花椒 选择青花椒和红花椒各5克更佳10 克
-
干辣椒10 克
-
香叶2 片
-
桂皮5 克
-
老抽30 克
-
生抽30 克
-
八角1 颗
-
糖40 克
-
料酒100 克
-
山奈5 克
-
香菜籽1 茶匙
-
水120 克
-
鸭脖 切段,4-5厘米500 克
-
藤椒5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
72.5 mg
Protein
18 g
Kalorie
1465.7 kJ /
350.7 kcal
Tuk
20.4 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
5.6 g
Sacharidy
19.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
超人气美食
10 recepty/-ů
Čína
Čína