Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
500
g de agua
nebo 500 g de caldo de pollo - 6 pechugas de pollo, con o sin piel, con hueso o sin hueso
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 575 kJ / 138 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 89 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15min
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25 min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25 min
Cubos de carne de res dorados (término medio) TM6
15min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Tiras de carne de res y cebolla doradas TM6
15min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min