Harina sin gluten para panadería

Harina sin gluten para panadería

3.7 12 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 10min.
500 gramos

Suroviny

  • 100 g de garbanzos secos
    100 g de harina de maíz nixtamalizado
  • 100 g de quinoa blanca
  • 100 g de arroz
  • 50 g de linaza (volitelně)
  • 100 g de avena
  • 50 g de amaranto
  • 1 cda de fécula de maíz
    1 cda de semillas de chía

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 500 gramos

Sodík 461.4 mg
Protein 58 g
Kalorie 7072.5 kJ / 1690.4 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 31 g
Nasycený tuk 2.4 g
Sacharidy 321.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...