
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
100
g de garbanzos secos
nebo 100 g de harina de maíz nixtamalizado - 100 g de quinoa blanca
- 100 g de arroz
- 50 g de linaza (volitelně)
- 100 g de avena
- 50 g de amaranto
-
1
cda de fécula de maíz
nebo 1 cda de semillas de chía
- Nutriční hodnoty
- na 500 gramos
- Kalorie
- 1690.4 kcal / 7072.5 kJ
- Protein
- 58 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 321.6 g
- Vláknina
- 31 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Sodík
- 461.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Leche de coco
10min
Pan sin gluten
1hod. 40min
Pan de caja sin gluten
2hod.
Harina sin gluten para todo uso
5min
Harina sin gluten para pastelería
10min
Harina de arroz
5min
Leche de almendras TM6
12hod.
Yogur de coco (vegano) TM6
12hod. 25min
Dulce de leche sin lácteos
20min
Pizza sin gluten
1hod.
Pan de caja sin gluten
2hod.
Bisquets sin gluten
1hod. 30min