![Harina sin gluten para panadería Harina sin gluten para panadería](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C67AF0C0-1353-4BA6-8BAF-616FE5D55D99/Derivates/4C138CF6-E5F2-4EDC-B4BC-14C586F13A7E.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
100
g de garbanzos secos
nebo 100 g de harina de maíz nixtamalizado - 100 g de quinoa blanca
- 100 g de arroz
- 50 g de linaza (volitelně)
- 100 g de avena
- 50 g de amaranto
-
1
cda de fécula de maíz
nebo 1 cda de semillas de chía
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 6468 kJ / 1540 kcal
- Protein
- 79 g
- Sacharidy
- 304 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 55 g
- Sodík
- 62 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Harina de almendras
30min
Hot cakes de harina de avena
30min
Bisquets sin gluten
1ч. 30 мин.
Pan de caja sin gluten
2h
Masa madre sin gluten
120h
Leche de coco
10 min
Harina sin gluten para todo uso
5 min
Leche de nueces y coco
10 min
Harina sin gluten para pastelería
10 min
Leche de avena
30min
Harina de arroz
5 min
Leche de almendras TM6
12 Std.