Harina sin gluten para panadería

Harina sin gluten para panadería

3.9 11 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 10min
500 gramos

Suroviny

  • de garbanzos secos
    100 g
    100 g de harina de maíz nixtamalizado
  • de quinoa blanca
    100 g
  • de arroz
    100 g
  • de linaza (volitelně)
    50 g
  • de avena
    100 g
  • de amaranto
    50 g
  • de fécula de maíz
    1 cda
    1 cda de semillas de chía

Nutriční hodnoty na 500 gramos

Kalorie 1690.4 kcal / 7072.5 kJ
Protein 58 g
Tuk 21 g
Sacharidy 321.6 g
Vláknina 31 g
Nasycený tuk 2.4 g
Sodík 461.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...