Harina sin gluten para panadería
TM6 TM5 TM31

Harina sin gluten para panadería

3.9 ( 11 hodnocení )

Suroviny

  • 100 g de garbanzos secos
    nebo 100 g de harina de maíz nixtamalizado
  • 100 g de quinoa blanca
  • 100 g de arroz
  • 50 g de linaza (volitelně)
  • 100 g de avena
  • 50 g de amaranto
  • 1 cda de fécula de maíz
    nebo 1 cda de semillas de chía

Nutriční hodnoty
na 500 gramos
Kalorie
1690.4 kcal / 7072.5 kJ
Protein
58 g
Tuk
21 g
Sacharidy
321.6 g
Vláknina
31 g
Nasycený tuk
2.4 g
Sodík
461.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty