Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa para galletas
- 100 g de azúcar
- 200 g de almendras, crudas
- 100 g de mantequilla, en piezas
- 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 180 g de harina de trigo
- 1 huevo
- 1 pizca sal
Salsa de carmelo
-
250
g de azúcar
nebo 250 g de azúcar morena - 230 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1030 g de agua
- 1 cdita jugo de limón amarillo
- 30 g de mantequilla sin sal, En frío y, en la medida de lo posible, de una sola pieza (aprox. 20 mm x 40 mm x 10 mm).
- 1 cdita sal
- 1 cda vinagre
- 80 g de chocolate amargo, en trozos pequeños o callets
- Nutriční hodnoty
- na 35 piezas
- Kalorie
- 23067 kJ / 5513.1 kcal
- Protein
- 79.7 g
- Sacharidy
- 575.1 g
- Tuk
- 338.2 g
- Nasycený tuk
- 153.4 g
- Vláknina
- 38.6 g
- Sodík
- 2716.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolitas de nuez
30min
Galletas “Levain Copy Cat”
1h 20 min
Chilaquiles Rojos
25 min
Hot cakes con frutos secos
15min
Brownies clásicos
1h
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35 Min
Brownies
30min
Limonada
10 min
Waffles belgas
1h 30min
Galletas de chispas de chocolate
40min
Nube de chocolate
45min
Pastel de chocolate y almendras
25 min