
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 油
- 10 克 薑 切片
- 600 克 牛腱肉 川燙去血水,切塊
- 800 克 水
- 200 克 白蘿蔔 切塊
- 100 克 紅蘿蔔 切塊
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 10 克 蔥 切段
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 224 kcal / 941 kJ
- Protein
- 31.238 g
- Tuk
- 8.708 g
- Sacharidy
- 3.835 g
- Vláknina
- 1.181 g