Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 油
- 10 克 乾香菇, 泡軟,切絲
- 70 克 紅蘿蔔, 切絲
- 800 克 水
- 500 克 新鮮竹筍, 切絲
- 10 克 素魚翅
- 10 克 素蟳棒, 切絲
- 30 克 素魚粿, 切片
- 100 克 金針菇
- 1 大匙 醬油
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 糖
- 1 茶匙 烏醋
- 香油, 少許
- 1 茶匙 太白粉, 與100克水調勻
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 379 kJ / 90 kcal
- Protein
- 4.093 g
- Sacharidy
- 12.698 g
- Tuk
- 3.029 g
- Vláknina
- 4.705 g