Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1000 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 300 g Mehl
- 1 Ei
- 1 TL Salz
Füllung
- 2 - 3 Knoblauchzehen
- 1 - 2 Prisen Chilipulver
- 30 g Olivenöl
- 100 g Paniermehl
- 10 - 12 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft, in Stücken
Tomatensauce und Fertigstellung
- 100 g Porree, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 - 2 Prisen Zucker
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 10 g Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), abgetropft, in Würfeln (1 cm)
- Wasser zum Kochen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3701 kJ / 884 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 105 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 9.1 g
- Sodík
- 2300 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Low Meat Käse-Porree-Suppe
40 min
Pellkartoffeln mit zweierlei Dips
50 menit
Schneller One-Pot-Tomaten-Reis
1 godz. 5 min
Kartoffel-Paprika-Gulasch
45 Min
Rum-Rosinen-Pfannkuchen
1j 30 menit
Vegane Chicken-Nuggets
8 godz. 30 min
Süße Pommes mit Mayo und Ketchup
40 min
Gemüsereis mit Ei
1j
Tomatencremesuppe
40 min
Asia-Reis mit Garnelen
40 min
Tomaten-Nudel-Suppe
35 Min
Klassischer Marmorkuchen
1h 50min